Romana English Portugal
Membri

Calitate membru

Va multumim pentru că interesul de a deveni membru al Camerei de Comerţ şi Industrie Bilaterală România –Portugalia!

Calitatea de membru al Camerei noastre este deschisă tuturor companiilor şi oamenilor de afaceri din Romania şi Portugalia, precum şi altor companii care au interese existente sau potenţiale pe piaţa românească sau pe cea portugheză.

Avantajele pe care Camera de Comerţ şi Industrie Bilaterală le oferă membrilor săi sunt multiple. Unul din pricipalele roluri ale oricărei Camere Bilaterale este de a oferi membrilor săi un forum de discuţie şi colaborare într-un mediu de afaceri bine conturat. Pe piaţa din România există mai mult de 250 de companii portugheze, iar Camera oferă o platformă instituţionalizată unde reprezentanţii acestor companii se pot întâlni şi îşi pot promova interesele.

Camera noastră a dezvoltat de asemenea o reţea de colaborări şi parteneriate cu instituţii specializate şi companii şi oameni de afaceri din România. Avem posibilitatea să oferim membrilor noştri o paletă largă de informaţii cu privire la oportunităţile de investiţie şi mediul de afaceri din România.

Camera de Comerţ şi Industrie România Portugalia este membră a Uniunii Camerelor de Comerţ şi Industrie Bilaterale din România, a Camerei de Comerţ şi Industrie din România şi are dezvoltat un Acord de Cooperare cu Romexpo, liderul industriei de târguri şi expoziţii din România.

Newsletter
Introduceti adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru saptamanal:

 Confidentialitatea datelorRata de schimb
Data: 2017/08/28
(sursa: BNR)
Dolar SUA3.887LEI
Euro4.5869LEI
Gram Aur160.9372LEI
Dobanda5.4824%