Romana English Portugal
Membri

Inscriere Cameră

Va multumim frumos pentru că v-aţi manifestat interesul de a deveni membru al Camerei de Comerţ şi Industrie Bilaterală ROMÂNIA-PORTUGALIA.

Calitatea de membru al Camerei de Comerţ şi Industrie Bilaterală România-Portugalia este deschisă tuturor companiilor şi oamenilor de afaceri din Romania şi Portugalia, precum şi altor companii care au interese existente sau potenţiale pe piaţa românească sau pe cea portugheză. Membrii Camerei noastre au posibilitatea de a sta la curent cu cele mai recente schimbări din domeniile economice, politice şi culturale şi în acelaşi timp Camera va fi un partener activ şi de încredere pentru membrii săi.

Avantajele pe care Camera de Comerţ şi Industrie Bilaterală le oferă membrilor săi sunt multiple. Unul din pricipalele roluri ale oricărei camere bilaterale este de a oferi membrilor săi un forum într-un mediu de afaceri bine conturat. Pe piaţa din România există mai mult de 250 de companii portugheze, iar Camera oferă o platformă instituţionalizată unde reprezentanţii acestor companii se pot întâlni şi îşi pot promova interesele. În acelaşi timp, Camera noastră dezvoltă o reţea de relaţii cu companii şi oameni de afaceri din România, cu alte camere bilaterale, cu asociaţii şi autoritări naţionale şi internaţionale. Astfel, avem posibilitatea să oferim mebrilor noştri o paletă largă de informaţii cu privire la oportunităţile de investiţie şi mediul de afaceri din România în general. De asemenea, oferim sercivii în domeniul serviciilor, asisitenţei, consultanţei şi promovării şi sprijinim colaborarea cu specialişti din domenii variate.

Vă rugăm să completaţi formularul de Adeziune (format pdf) pentru a dobândi calitatea de membru al Camerei de Comerţ şi Industrie Bilaterală România - Portugalia. După ce aţi completat acest formular va rugăm să îl trimiteţi la următoarele adrese:

Fax: +40 729819122
E-mail:
Sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Bilaterală România – Portugalia Bucureşti, Sect. 2, Str. Nicolae Filipescu, Nr. 39-41.
Etaj 3

Taxa de înscriere este de 300 EUR şi taxa anuală aferentă calităţii de membru este de 300 EUR pe lună. Taxele şi cotizaţiile sunt stabilite în întâlnirile Adunării Generale care au loc o dată pe an.

Va rugăm să consultaţi Statul Camerei de Comerţ şi Industrie Bilaterală România - Portugalia, Structura şi Consiliul Director.

Dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare, va stăm la dispoziţie pentru a va clarifica orice întrebare sau nelămurire contact.

Newsletter
Introduceti adresa de email pentru a primi newsletter-ul nostru saptamanal:

 Confidentialitatea datelorRata de schimb
Data: 2017/08/28
(sursa: BNR)
Dolar SUA3.887LEI
Euro4.5869LEI
Gram Aur160.9372LEI
Dobanda5.4824%